Menu

Orchideeën

Lieve klanten, de leveringen aan huis lopen als een trein en daar zijn we heel blij om ! Naast onze kleurrijke boeketten , leveren we vanaf morgen ook deze prachtige orchideeën aan huis ! U kan kiezen uit een zachtgroene variëteit met rozig hartje in een zachtgroen strak Scandinavisch potje (30 eur) of een dieproos-paarse soort in een donkerroos reliëf potje (31,50 eur) . Stuur gewoon een mailtje naar info@florartes.be en wij leveren de volgende dag gratis in Antwerpen, Berchem en Wilrijk . We leveren eveneens op andere plaatsen tegen de tarieven van een koerier. Schenk uzelf of iemand anders wat kleur in huis tijdens deze lockdown periode

Lieve klanten, de leveringen aan huis lopen als een trein en daar zijn we heel blij om ! Naast onze kleurrijke boeketten , leveren we vanaf morgen ook deze prachtige orchideeën aan huis ! U kan kiezen uit een zachtgroene variëteit met rozig hartje in een zachtgroen strak Scandinavisch potje (30 eur) of een dieproos-paarse soort in een donkerroos reliëf potje (31,50 eur) . Stuur gewoon een mailtje naar info@florartes.be en wij leveren de volgende dag gratis in Antwerpen, Berchem en Wilrijk . We leveren eveneens op andere plaatsen tegen de tarieven van een koerier. Schenk uzelf of iemand anders wat kleur in huis tijdens deze lockdown periode

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan