Menu

Summerbouquet

Lieve klanten Wij kregen de voorbije week tal van berichten met de vraag wanneer we terug bloemen aan huis kunnen leveren. In deze rare tijden van verplicht huisarrest en thuiswerken, hebben veel mensen behoefte aan bloemen en groen in huis. En terecht ! Bloemen fleuren de kamer op en geven energie , iets wat we nu meer dan ooit nodig hebben ! Bovendien heeft de Belgische sierteelt heel erg te lijden onder deze crisis. Zij kunnen amper overleven ! We hebben daarom besloten om onze Belgische telers te blijven steunen en met voornamelijk Belgische bloemen te werken. We moeten in deze tijden elkaar meer dan ooit steunen en vooral lokale producten bij lokale handelaars kopen/bestellen ! Uiteraard blijft de gezondheid van onze medemens voorop staan en nemen we alle opgelegde regels in acht die nodig zijn om niemand onnodig bloot te stellen aan de gevaren van besmetting met het virus. Daarom worden er enkel betalingen vooraf via overschrijving, paypal of telefonisch via creditcard aanvaard. We bellen aan, zetten de bloemen voor de deur en wachten vanop afstand tot u de bloemen binnen neemt. Ook in ons atelier nemen wij de gepaste voorzorgsmaatregelen. Op deze manier is het besmettingsgevaar tot een strikt minimum herleid. Wie een boeket van Flor Artes in huis wil, kan telefonisch bestellen op 03 230 78 88 of via e-mail op info@florartes.be. Of misschien is het een idee om iemand anders plezier te doen met een boeket van Flor Artes, dat kan natuurlijk ook !!! We proberen alle dagen te leveren, behalve op zondag. We leveren deze periode gratis in Antwerpen, Berchem en Wilrijk bij een minimumbedrag van 30 EUR We kunnen ook op andere plaatsen leveren tegen de normale tarieven van onze koeriers Het Flor artes-team

Lieve klanten
Wij kregen de voorbije week tal van berichten met de vraag wanneer we terug bloemen aan huis kunnen leveren.
In deze rare tijden van verplicht huisarrest en thuiswerken, hebben veel mensen behoefte aan bloemen en groen in huis. En terecht ! Bloemen fleuren de kamer op en geven energie , iets wat we nu meer dan ooit nodig hebben !

Bovendien heeft de Belgische sierteelt heel erg te lijden onder deze crisis. Zij kunnen amper overleven !
We hebben daarom besloten om onze Belgische telers te blijven steunen en met voornamelijk Belgische bloemen te werken.
We moeten in deze tijden elkaar meer dan ooit steunen en vooral lokale producten bij lokale handelaars kopen/bestellen !

Uiteraard blijft de gezondheid van onze medemens voorop staan en nemen we alle opgelegde regels in acht die nodig zijn om niemand onnodig bloot te stellen aan de gevaren van besmetting met het virus.

Daarom worden er enkel betalingen vooraf via overschrijving, paypal of telefonisch via creditcard aanvaard. We bellen aan, zetten de bloemen voor de deur en wachten vanop afstand tot u de bloemen binnen neemt.
Ook in ons atelier nemen wij de gepaste voorzorgsmaatregelen.
Op deze manier is het besmettingsgevaar tot een strikt minimum herleid.

Wie een boeket van Flor Artes in huis wil, kan telefonisch bestellen op 03 230 78 88 of via e-mail op info@florartes.be.

Of misschien is het een idee om iemand anders plezier te doen met een boeket van Flor Artes, dat kan natuurlijk ook !!! We proberen alle dagen te leveren, behalve op zondag.
We leveren deze periode gratis in Antwerpen, Berchem en Wilrijk bij een minimumbedrag van 30 EUR

We kunnen ook op andere plaatsen leveren tegen de normale tarieven van onze koeriers

Het Flor artes-team

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan