Menu

Als we deze zomer niet naar het zuiden kunnen, halen we het zuiden naar hier : deze mooi gevulde olijfboom in pot zorgt voor een mediterrane sfeer op elk zonnig terras . (H 120 Dpot 30 75 eur compleet) Bestellen kan op www.florartes.be

Als we deze zomer niet naar het zuiden kunnen, halen we het zuiden naar hier : deze mooi gevulde olijfboom in pot zorgt voor een mediterrane sfeer op elk zonnig terras . (H 120 Dpot 30  75 eur compleet) Bestellen kan op www.florartes.be

Als we deze zomer niet naar het zuiden kunnen, halen we het zuiden naar hier : deze mooi gevulde olijfboom in pot zorgt voor een mediterrane sfeer op elk zonnig terras . (H 120 Dpot 30 75 eur compleet) Bestellen kan op www.florartes.be

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan