Menu

Hortensia is een echte klassieker. Met zijn dieppaarse bloemen fleurt hij elk terras of balkon op . De robuuste pot past perfect bij deze schaduwminnende winterharde plant. Bestel nu op www.florartes.be (plant : H47 D47 31 eur – pot H26 D32 47 eur – totaal : 78 eur

Hortensia is een echte klassieker. Met zijn dieppaarse bloemen fleurt hij elk terras of balkon op . De robuuste pot past perfect bij deze schaduwminnende winterharde plant. Bestel nu op www.florartes.be (plant : H47 D47  31 eur – pot H26 D32  47 eur – totaal : 78 eur

Hortensia is een echte klassieker. Met zijn dieppaarse bloemen fleurt hij elk terras of balkon op . De robuuste pot past perfect bij deze schaduwminnende winterharde plant. Bestel nu op www.florartes.be (plant : H47 D47 31 eur – pot H26 D32 47 eur – totaal : 78 eur

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan