Menu

Pastelvaasjes Despots

“Moederdag” vaasjes : dit superleuke koppel vaasjes in zalmroze , zachtgroen of lila kan je nu bestellen en laten leveren. Bestel tijdig voor Moederdag want onze levercapaciteit is beperkt !!! Koppel vaasjes in geglazuurd aardewerk (H18 D9) gevuld met de mooiste bloemen : 45 EUR per koppel. www.florartes.be

“Moederdag” vaasjes : dit superleuke koppel vaasjes in zalmroze , zachtgroen of lila kan je nu bestellen en laten leveren. Bestel tijdig voor Moederdag want onze levercapaciteit is beperkt !!! Koppel vaasjes in geglazuurd aardewerk (H18 D9) gevuld met de mooiste bloemen : 45 EUR per koppel. www.florartes.be

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan