Menu

We luiden de zomer in met onze “Everlasting flowerwreaths” : bloemenkronen gemaakt van de mooiste droogbloemen.. hang er eentje in je favoriete boom in de tuin of gewoon aan je balkon en geniet van de heerlijke zomeravonden… en als het regent, hang je hem gewoon aan de muur binnen

We luiden de zomer in met onze “Everlasting flowerwreaths” : bloemenkronen gemaakt van de mooiste droogbloemen.. hang er eentje in je favoriete boom in de tuin of gewoon aan je balkon en geniet van de heerlijke zomeravonden… en als het regent, hang je hem gewoon aan de muur binnen

We luiden de zomer in met onze “Everlasting flowerwreaths” : bloemenkronen gemaakt van de mooiste droogbloemen.. hang er eentje in je favoriete boom in de tuin of gewoon aan je balkon en geniet van de heerlijke zomeravonden… en als het regent, hang je hem gewoon aan de muur binnen

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan