Menu

Wie zijn we

Flor Artes startte kleinschalig in 1985 en groeide in de loop der jaren uit tot een begrip in Antwerpen. Naast hoge kwaliteit, prachtige boeketten en stijlvolle arrangementen, streven we constant naar vernieuwing. We houden van eigenzinnigheid en originaliteit, en werken steeds met dagverse bloemen van hoge kwaliteit. Onze persoonlijke aanpak is onze troef, waarbij we met plezier een boeket uitwerken op maat van uw wensen.

Het Flor Artes team streeft er elke dag opnieuw naar om de ervaring van jouw bezoek aan onze winkel zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je vragen over de verzorging van je plant of bloem? We geven je met plezier enkele tips mee ze zo goed mogelijk te verzorgen.

Yvan

Yvan is al van jonge leeftijd gepassioneerd door bloemen en planten en startte in 1992 bij Flor Artes. Ondertussen is hij mede-zaakvoerder van Flor Artes, samen met zijn broer Sven. Hij studeerde in Mechelen en Vught, waar hij het diploma Erkend Bloemsierkunst behaalde. Yvan is de creatieve geest in de zaak en creëert unieke bloemstukken en stijlvolle arrangementen.

Sven

Sven is mede-eigenaar van de zaak en staat in voor het dagelijkse reilen en zeilen van de zaak. Geïnspireerd door zijn broer, volgde hij in 1995 zijn broer naar Flor Artes. Naast de boekhouding, gaat hij ook wekelijks naar de bloemenveiling. Daarnaast stelt hij met plezier een boeket op maat voor jou samen. Een echt manusje van alles.

Helma

Kim

Serge

Britt

Joel

Bloemenabonnement

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te frissen? Mist je wachtruimte of receptie nog een frisse touch? Kies voor een bloemenabonnement en krijg bloemen op maat, op een moment dat voor jou past.

Vraag je bloemenabonnement aan

Cadeaubon

Schenk je graag bloemen cadeau, maar heb je moeite met kiezen? Schenk dan een cadeaubon voor een zelfgekozen bedrag.
Je kan onze cadeaubon online verkrijgen of in de winkel.

Vraag je cadeaubon aan